View Single Post
Staro 02.01.2025., 22:23   #36
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Napokon malo zesceg koristenja Dell Latitude 7390... Otisli smo na more, tako da cu ga sad koristiti 4 dana...

Tipkovnica... S obzirom da dolazim sa Thinkpada koje sam koristio preko 15 godina, malo mi se tesko preswitchati na tipkovnicu, tako da omasim koju tipku zbog muscle memorya... Onako, uvijek fali milimetar lijevo ili desno, no poboljsavam se u brzini pisanja... I nikako mi ne pase ova DE tipkovnica, tako da cu tu prvom prilikom staviti barem UK tipkovnicu, ali zapravo mi je cilj staviti US tipkovnicu, no za to cu morati mijenjati cijeli gornji okvir tipkovnice... Ako nije preskupo, mozda odem i u tom smjeru...

Sa fingerscannerom nisam uopce zadovoljan, odskenirao sam prstice i sve, ali taj bas ne zeli proraditi... Od 50 puta mi je mozda jednom odskenirao prst ispravno... Ukratko - prebacujem se na PIN, tako da necu ni koristiti fingerscan...

Ekran je super... FullHD 13.3" IPS touchscreen u 12.5" kucistu... Nije uopce za bacit! Touchscreen je isto OK, moram se priviknuti na neke stvari...

Kamerica radi OK, ionako ju ne volim koristiti, ali koliko sam vidio, pristojno radi...

Bluetooth normalno radi... Nikakvih zamjerki ni tu nemam...

Baterija - nikakvih zamjerki... Drzi i radi i ne buni se...

Touchpad... Odlicno radi, ali da se na glavu nasadim, nedostaju mi one tipke iznad touchpada (mislim da su to tipke od trackpointa)...

Build quality - koristeni su fini materijali, ne grije se nis posebno na bateriji (drzim ga u krilu cijelo vrijeme), panti cvrsto drze ekran, nema klimanja niceg...

Tezina - nista posebno... 1.3kg ako sam dobro shvatio, cisti travel laptopic... Taman za sto mi treba...

Bas me zanima kako ce proci moju torturu sljedecih 4 dana... Za sada mi se svidja...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4