View Single Post
Staro 02.01.2025., 15:59   #6610
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Već sam jednom ranije u temi napisao, ali očito moram opet s vremena na vrijeme

Platite mobitel 1500€ i za dvije godine smatrate bateriju neupotrebljivom?
Imam rješenje:

Ne kukajte po forumima nego odnesite mobitel u servis na zamjenu

Imate jednu jedinu potrošnu komponentu u tom čudu koje vam dnevno provede u rukama više od hrane i vode i onda je problem kroz te dvije godine staviti 13 centa svaki dan sa strane za zamjenu?

Ako ni na autima ne mijenjate gume, kočnice, ulje i ostale potrošne stvari s vremena na vrijeme, nego kupite novo...onda čestitam, bogati ste

Agramservis u ZG je ovlašteni za Apple, a po onom što vidim, cijene na službenoj Apple stranici (a najbliži Apple Store je u Beču) su:

SE2, SE3, 7, 8 - 79€
XR, XS, 11, 12, 13 - 99€
14, 15 - 109€
16 - 109 do 135€ ovisno o modelu

Cijene bi morale biti identične jer su ovlašteni servis.

Slao sam mobitel u Agram, orgranizirali su prikup kurirskom službom i vratili ga nazad za par dana.
Ako se dobro sjećam, trebalo je samo ugasiti Find My iPhone u postavkama, ništa nije trebalo resetirati. Naravno, uvijek je dobro napraviti backup na komp za svaki slučaj.

Vjerojatno je brže ako se odnese osobno, ali imaju broj telefona, nazovite i pitajte koliko traje i koja je cijena.

Osobno, mijenjam bateriju kad dođe do 75% ili 70% ili kad se već poruka pojavi. Ne radi potrebe, nego mi smeta poruka u postavkama
U svakom trenutku i na poslu i doma imam punjač ili powerbank. Nema situacije koja se može dogoditi, a da se isprazni do kraja. Pretpostavljam da svatko tko živi u 21. stoljeću ima jednak pristup punjaču kao i ja, stoga ne vidim problem.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 02.01.2025. u 16:07.
1v@n je offline   Reply With Quote