View Single Post
Staro 01.01.2025., 16:52   #56
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
Ima li netko R36S koji se u zadnje vrijeme reklamira na Ali i Temu?
Ja imam Anbernic RG 35XX H i to malo čudo je fantazija za 40€ koliko me izašao.
Puknuo sam gore muOS i igram se.
Emulira sve odlično do PS1, a onda još kao fol slabije Dreamcast, N64, PSP i DS premda se meni čini da sve radi OK, barem sve što sam probao.
Uz to, muOS ima podršku i za PortMaster koji je nakupina razno raznih portova za Linux, ovaj Anbernic podržava nekih 800 igara. Od Jedin knight 2 i 3, do Quake, do Diablo, Commander Keen, Theme Hospital, Stardew Wallye, TMNT Shredders revenge i još hrpu toga.

Kvaliteta izrade je začuđujuče dobra s obzirom na cijenu (dobro ja sam imao sreće što se cijene tiče, inače mu je cijena oko 60€, ali ni to nije neka cijena).
Ima wifi, BT, miniHDMI out, 2 analoga sa tipkama, vibru...i prekrasan 4:3 640x480 ekran na kojem igre izgledaju odlično jer je samo 3.5'.

Ugl ja sam oduševljen i uvijek bi radije izabrao ove jeftinije uređaje jer je na njima uvijek Linux, dok je na skupljima Android i oni su sex za namjestit i podesti sve, dok ovi dolaze odlično podešeni out of the box i uz to su lagani na resursima i jako dobro rade.

Inače OVO ti je the kanal za te emulator handhelde, Russ je odličan i recenzira ih do zadnjeg detalja.