Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 01.01.2025., 14:37   #3419
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
OK ekipa ovako... Stigle su mi nove earbuds slusalice... Reci cu smo da sam totalno blow-away, sto se nije desilo jako jako dugo, uostalom ne bih sigurno isao tu piskarati gluposti...

Radi se o SoundPEATS Capsule3 PRO+...

Dakle, ovo je neka skroz druga dimenzija zvuka... Ove sluske imaju neke totalno cudne zvucnike, solid-state nekakve, nisam to jos nikad vidio ni cuo (jbg, ne pratim vise audio scenu previse, ali ovo mi je totalno otkrice)... Nekakvi piezoMEMS zvucnici su u igri - https://cdn.shopify.com/s/files/1/05...f?v=1729709821... Jos podrzavaju LDAC HQ Bluetooth...

Ne znam uopce sta vise pametno reci, ove ovako male pojedu sve moje slusalice zajedno, a nije bas da imam gluposti od sluski doma... Denon AH-D600 spojene na modificirano Suca Audio Tube-T2 cijevno pretpojacalo (nove lampe i novi opampovi), Sennheiser HD25-1 Mk1 i Mk2, BeyerDynamic DT770Pro i jos neke earbudove, sto na zicu, sto bluetooth... Dakle stvarno imam finih slusalica doma... Audio sustav mi se sastoji od 2x Adam Audio A7x koje obozavam zbog ribbon tweetera i jako finog basa...

Ali ove SoundPEATS slusalice... Pa to je nesto skroz drukcije, savrseno precizan zvuk, bas mi izmame osmijeh sta god da slusam...

A nisu ni nesto preskupe, na Amazonu su me dosle nekih $80-90... Tko voli, nek izvoli, mislim da nece zazaliti...
Naručio jučer ove jer sam izgubio stare samsung buds fe. Danas dobijem "estimated delivery 10.2.25.". Naravno da to nije pisalo kada sam naručivao na amazon.de
Libertus je offline   Reply With Quote