OK ekipa ovako... Stigle su mi nove earbuds slusalice... Reci cu smo da sam totalno blow-away, sto se nije desilo jako jako dugo, uostalom ne bih sigurno isao tu piskarati gluposti...
Radi se o
SoundPEATS Capsule3 PRO+...
Dakle, ovo je neka skroz druga dimenzija zvuka... Ove sluske imaju neke totalno cudne zvucnike, solid-state nekakve, nisam to jos nikad vidio ni cuo (jbg, ne pratim vise audio scenu previse, ali ovo mi je totalno otkrice)... Nekakvi piezoMEMS zvucnici su u igri -
https://cdn.shopify.com/s/files/1/05...f?v=1729709821... Jos podrzavaju LDAC HQ Bluetooth...
Ne znam uopce sta vise pametno reci, ove ovako male pojedu sve moje slusalice zajedno, a nije bas da imam gluposti od sluski doma... Denon AH-D600 spojene na modificirano Suca Audio Tube-T2 cijevno pretpojacalo (nove lampe i novi opampovi), Sennheiser HD25-1 Mk1 i Mk2, BeyerDynamic DT770Pro i jos neke earbudove, sto na zicu, sto bluetooth... Dakle stvarno imam finih slusalica doma... Audio sustav mi se sastoji od 2x Adam Audio A7x koje obozavam zbog ribbon tweetera i jako finog basa...
Ali ove SoundPEATS slusalice... Pa to je nesto skroz drukcije, savrseno precizan zvuk, bas mi izmame osmijeh sta god da slusam...
A nisu ni nesto preskupe, na Amazonu su me dosle nekih $80-90... Tko voli, nek izvoli, mislim da nece zazaliti...