Citiraj:
Autor Wolverine
W126 je onak, svjetlosnim godinama ispred te konfekcije. Meni je netko bio rekao da onaj W124 što sam jednom okačio ovdje selo... Ovo je u odnosu na taj W124 još veće selo
BTW onak se raspukla i meni konzola. Ali tamo negdje 2018-e na Kiji Spectri iz 2001 koja je nova koštala ko set kočnica za taj Merc 
|
A dobro, svatko ima svoje veselje, a ja sam BMW Fahrer, pa je za mene logicno da mi se ovakvo nesto svidja 😄😄
Zezam se. Ja u ovome vidim potencijal. Zabavio bih se i uz neka prihvatljiva ulaganja sredio da bude pic-pic pa ga utopio za dosta vise nekom Arapu ili Turcinu tu. Oni pišnu u gaće kad vide Brabus oznaku i ovaj wide body kit. Da ih samo vidis kako se šepure sa egzotikama po glavnoj ulici u Stuttgartu. Imaju cak foru da njih 3-4 uzmu nekog AMG-a na leasing, pa naprave raspored kad ga koji vozi 😄
A da slucajno naletim na dobar C126 za prihvatljivu cijenu, ne bi mi bilo zao jos jednu garazu za njega placati. To bi bilo onda dovedeno u mint stanje, ispolirano i zaliveno keramikom i vozilo bi se samo u posebnim prigodama. Ali za sada nista od toga. Ne usudim se 😄
Sto se ZF-a tice, mislim da je malo rizicno staviti stari karter, a posebno stare sarafe. Mora to sve novo kad se jednom skine. Barem sarafi i brtva, a naravno i ulje.
Mog F11 to ceka sada iza nove godine.