Citiraj:
Autor WraGG
Ufff, kakav stroj mi upravo izbaci na Kleinanzeigen: https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...78321-216-2646
Radi ovako necega padnem u napast prodati motore i osloboditi garazu, pa se baciti u restauriranje.
Naravno, vise bih volio neki 560SEC, ali i ova egzotika mi je odlicna.
|
W126 je onak, svjetlosnim godinama ispred te konfekcije. Meni je netko bio rekao da onaj W124 što sam jednom okačio ovdje selo... Ovo je u odnosu na taj W124 još veće selo
BTW onak se raspukla i meni konzola. Ali tamo negdje 2018-e na Kiji Spectri iz 2001 koja je nova koštala ko set kočnica za taj Merc
Citiraj:
Autor Hamm
|
Pih, običan ranger (seljak) nije ni F serija. Ista stvar ko Mazda B.
A taj V6 troši ko V8 a ide ko neki dvolitreni ''četvrtak''
Zajebi te Rangere, D-Max je prava stvar, i to ovak spušten.
Citiraj:
Autor sinisa1989
Ja sam pogledao ovaj zadnji video koji si linkao i tražio sam onaj s Bentleyem. U tom videu spominje kako ta žaruljica blinka dok je spojena struja na prikolicu. Ne znam kako na VW-u, ali meni na F31 javi grešku za prikolicu ako spoj nije dobar. No, nevezano za to, primjetio sam da dosta kritizira šlamperaj, a ni sam baš nije nešto bolji. Skine crijevo s usisa i kaže da obavezno treba zaštiti da unutra ne ide prašina/smeće. I dok to priča druga strana je otvorena i skida sve i svašta dok prašina/smeće upada.
Sreten s M539 je priča za sebe. Pedantan je i sam kaže da neke stvari ne bi trebalo mijenjati, ali kad je već raskopano, stavi nove dijelove.
|
Ne, ne, ne. Meni je zakon kad lik zamjeni stvar koju ne da ne bi zamjenilo 9 od 10 ljudi nego 99 od 100.
Primjerice kad mu je TCU bacao u safemod prilikom šaltanja iz 7 i 8 brzinu na Manemojsratiju.
Lik skine nov poklopac kartera (ok ima integriran filter ali opet) zamjeni TCU i stavi opet nov origigi ZF-ov poklopac i ulije novo ulje.
Ajmo se kladit da to napraviš u hrpi drugih servisa da bi ti vratili isti poklopac. A pravi židov i isto ulje