View Single Post
Staro 31.12.2024., 18:18   #47
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor spiderhr Pregled postova
Za komp ili mobitel? Kaj nema na Gplayu takvih aplikacija?
i eto mene nakon četiri mjeseca aktivnog korištenja ove aplikacije

fenomenalno!

puno mi je pomogla da osvjestim sve oko svakodnevnih troškova i vođenja financija

ali naravno, kako tu ne bi bio kraj, odlučio sam prekinuti pretplatu na Money Manager i preći na "next level"

Uzeo sam licencu 1 year free subscription za studente i prebacujem se na YNAB, koristi li tko od vas forumaša to?

ta aplikacija će mi još više pomoći uvidjeti i ispeglati svakodnevne i mjesečne financije, a ova mi daje mogućnost i planiranja, i sve što trebam napraviti je kvalitetno predvidjeti sve troškove u nadolazećem mjesecu i poslagati ih po datumu - kako koji prvo dolazi na naplatu

a uz to, ynab mi daje mogućnost i da otvorim nekakvu konkretnu štednju za nešto, npr. planiram put i koncert u 9 / 2025 pa zašto već ne staviti neku lovu sa strane za to

malo je "složeniji" za skužiti kako funkcionira i radi, ali ima masu službenih youtube tutoriala, kako njihovi radnici slažu svoje budgete

tek se učim, pa ako netko želi razmjeniti iskustva neka se javi ovdje pa da prodiskutiramo (ja još učim u tom programu)

i prefora je šta se istovremeno sinkronizira - ako radim na kompu, odmah mi se sinkronizira na mobu... nažalost nema slikanje računa i nije povezivo sa google drive-om, već oni imaju neki svoj vlastiti cloud - ali u ova četiri mjeseca prakse, došao sam do zaključka na šta točno koliko trošim, i zapravo mi fotografiranje računa nepotrebno oduzima vrijeme, dovoljno je samo ubaciti "vrijednosti" u tablicu, tj. utrošeni novac na xyz, npr. benzin