Pozdrav ljudovi!
Ima par mjeseci da sam uzeo EON TV s 5G ZTE MC888 routerom i jako sam zadovoljan - dok radi.
Super mi je što sam uz umjesto nekog SCART recivera ovaj put dobio android box (ali ga ne koristim jer imam EON aplikaciju na TV).
Uglavnom, muči me internet jer moram svako jutro restartati router da mi se vrati internet. Isti problem ima i punac dvi kuće dalje. Nekoliko puta je zvao korisničku službu za koju kaže da su mu resetirali router, pa sam mu morao nazad vraćati nazive mreže, lozinke..., ali problem nije riješen.
Meni su iz korisničke službe rekli da restartam uređaj u 9 navečer??? U nevjerici sam probao, ali isto ništa nije pomoglo.
Brzina je OK, dolje ide 100 Mbit kako je obećano, ali gore ide između 20-30, malo sam se žalio i rekli su da je s njihove strane signal dobar, da je do mene, što je nemoguće jer nisam stavio router u podrum u olovnu kutiju s ostatkom kriptonita. Ipak, od te naše komunikacije do sada upload mi je 40 Mbit redovno pa sad sumnjam da je ipak do njih i to s namjerom.
U web izborniku routera ima tab super administrator, ali ne znam koja je lozinka pa ako tko zna bio bh zahvalan. Zanima me što se tu krije.
U svakom slučaju ne vidim da taj 5G mijenja način života kako se grmilo o tome zadnjih godina. Kod bneta sam imao 200 mbit, sada 100. Thumbs up
Ako tko ima rješenje za to što moram restartati router svaki dan bio bih također zahvlalan na info.