Citiraj:
Autor Disco
Dobro, ja se ne kužim u te kolekcionarske aute i cijene, ali meni ta dva auta djeluju prestrašno koliko su izmajmunirani.
|
Ma Flatnose Turbo košta ko sv Petra kajgana čak i da je samo gola školjka. Ali u OK stanju a ne onak sažvakana.
Inače je taj 930 Turbak poznat kao widowmaker baš zbog te rupe gdje stisneš gas pa ništa-ništa-ništa i onda boost u nebo
Gle te neke aute, pogotovo ovak Mustange iz 60ih moraš majmunirat ako ih hoćeš složit. Jer po difoltu su kočije. Ali ovaj tko je radio Mustanga je majmunirao i opet napravio kočiju.
Elfera su isto unakazili jer eto, skupe su original oplate
Citiraj:
Autor Disco
BTW, najjače mi je bilo kada je onog Bentley-a ili kojeg već ''silikonirao'' jer je puštao vodu u bunkeru. Vrh, odgovarajuća metoda za odgovarajući auto, kao i prekidači sa Alija za Tuarega.
Ima on dobrih stvari koje radi, ali bome ima i fušeraja, tipa vraćanje hrđavih vida nazad i sličnih meni začuđujučih nebuloza koje sa tako skupim servisima i restauracijama ne smiju ići...
|
Meni je vrh bio tu u ovoj epizodi gdje navodi odakle sve curi ulje, mislim da je jednom čak rekao eto tu cuti na čepu a ono vidi se iz aviona da se to sve slijeva i da pola toga kaj je naveo nisu curenja nego se ulje slilo do te lokacije. Ali ok.
Citiraj:
Autor coconut
Kad smo kod neobičnih stvari kod starih autiju - sjećate se kako se pali grijanje na fići? 
|
Citiraj:
Autor WraGG
Ako se dobro sjecam, bila je neka rucica ispod straznjeg sica koja bi okretala neku klapnu prema motoru ili tako nesto. Ufff, davno je to bilo...
|
Da da, ručica uz sic da otvoriš klapnu. Zakon stvar.
To me sjetilo kad je nama na 101-ici pukla sajla za ''rihtanje temperature'' odnosno za otvaranje i zatvaranje klapne pa si morao otvorit haubu i rukom namjestit klapnu na usisu zraka za kabinu obzirom na to koliko si htio da grije.
I još kad se sjetim stvari tipa ručni čok i slično. Ili kad si uz sat morao i fergazere namještat na zimsko i ljetno vrijeme
Puno smo toga danas zaboravili