Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.12.2024., 16:53   #77864
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Dobro, ja se ne kužim u te kolekcionarske aute i cijene, ali meni ta dva auta djeluju prestrašno koliko su izmajmunirani.
Ma Flatnose Turbo košta ko sv Petra kajgana čak i da je samo gola školjka. Ali u OK stanju a ne onak sažvakana.
Inače je taj 930 Turbak poznat kao widowmaker baš zbog te rupe gdje stisneš gas pa ništa-ništa-ništa i onda boost u nebo

Gle te neke aute, pogotovo ovak Mustange iz 60ih moraš majmunirat ako ih hoćeš složit. Jer po difoltu su kočije. Ali ovaj tko je radio Mustanga je majmunirao i opet napravio kočiju.

Elfera su isto unakazili jer eto, skupe su original oplate

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
BTW, najjače mi je bilo kada je onog Bentley-a ili kojeg već ''silikonirao'' jer je puštao vodu u bunkeru. Vrh, odgovarajuća metoda za odgovarajući auto, kao i prekidači sa Alija za Tuarega.
Ima on dobrih stvari koje radi, ali bome ima i fušeraja, tipa vraćanje hrđavih vida nazad i sličnih meni začuđujučih nebuloza koje sa tako skupim servisima i restauracijama ne smiju ići...

Meni je vrh bio tu u ovoj epizodi gdje navodi odakle sve curi ulje, mislim da je jednom čak rekao eto tu cuti na čepu a ono vidi se iz aviona da se to sve slijeva i da pola toga kaj je naveo nisu curenja nego se ulje slilo do te lokacije. Ali ok.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Kad smo kod neobičnih stvari kod starih autiju - sjećate se kako se pali grijanje na fići?
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ako se dobro sjecam, bila je neka rucica ispod straznjeg sica koja bi okretala neku klapnu prema motoru ili tako nesto. Ufff, davno je to bilo...

Da da, ručica uz sic da otvoriš klapnu. Zakon stvar.
To me sjetilo kad je nama na 101-ici pukla sajla za ''rihtanje temperature'' odnosno za otvaranje i zatvaranje klapne pa si morao otvorit haubu i rukom namjestit klapnu na usisu zraka za kabinu obzirom na to koliko si htio da grije.

I još kad se sjetim stvari tipa ručni čok i slično. Ili kad si uz sat morao i fergazere namještat na zimsko i ljetno vrijeme

Puno smo toga danas zaboravili

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti