View Single Post
Staro 30.12.2024., 11:53   #19637
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Pogledao sam ovu novu seriju o Senni.
A ono, dosta je sve to razvučeno, ali to je već klasika za Netflix.
Same utrke, su napravljene odlično, bolidi su odlični, svaki detalj su napravili (ima kratko YT video gdje producenti objašnjavaju kako su replike radili ručno i pazili i na najsitnije detalje), napeto dobro, baš odlično. Ali onaj ostatak, ne znam, sjećam se Senne i tog perioda jer su moji doma pratili F1, pa i ja sa njima kao klinac...i bio je tj i dalje je jedan od najboljih vozača na svijetu, ali hebemu prvo nije najbolji i iznad svih i nije bio svetac kakvim ga se prikazuje. Ispada da je on doslovno bog koji je hodao zemljom i počastio nas svojim prisustvom. Nije bilo tako u stvarnosti, dobar je, nije bio neko govno, ali je bio čovjek kao i svi mi, sa manama i vrlinama. Na kiši je bio nezaustavljiv. Odnosi između likova i isprazni dijalozi su na razini meksičkih sapunica.
Moram priznati da su se potrudili i naći likove koji bar malo pdosjećaju na likove koje glume i tu su odradili isto dosta dobar posao.
Ugl vidi se da ovdje najviše ima upetljane prste Sennina obitelj i da su oni vodili glavnu riječ. Navodono je skoro došlo do otkazivanja serije jer oni nikako nisu htjeli da se u seriji (a i bilo gdje drugdje) spominje njegova posljednja cura koja je te kobne 94-e bila 1,5g u vezi sa njime, ali je Netflix inzistirao pa je brižna Adriana Galisetu (evo dolje slija ''babaroge'' sa Sennom) dobila mislim manje od 5min, za razliku od XuXe koje imala više od 1 epizode..

Ugl, nije loše, ali nije to to.

Fun Fact: Senna je u jednom trenu imao maloljetnu curu jer je to dozvoljeno u Brazilu. On je imao 25, ona 15.

Pogledao sam i Squid Game 2.
Kome je dobra prva sezona neka preskoči ovo.
Prvo nije gotovo, završava sa cliffhangerom, a kao drugo, pre-pre razvučeno i usporeno, a onda nam još daju i samo pola sezone.
Nije toliko loše, koliko me zeznulo to što nije gotova sezona, sada čekati godinu dana (nadam se da je samo toliko, jer smo ovo čekali 3 gladne godine) da se ovo završi...baš su netflixirali seriju na brzinu.
Prva sezona i ova nemaju veze jedna sa drugom, kao da ih je radila druga osoba.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 30.12.2024. u 11:59.
Disco je offline   Reply With Quote