Dobro, ja se ne kužim u te kolekcionarske aute i cijene, ali meni ta dva auta djeluju prestrašno koliko su izmajmunirani. Manje sam ja karabuđio po skuteru i manje fušario kad sam imao 16g.

Kad smo kod toga uvijek se sjetim čiče koji me naučio hrpu toga, ali neke savjete ipak nisam prihvatio. Jedan od savjeta je bio da se mašinu najbolje pere sa praškom za robu (OK, 2t makine su pune gareži...ali ipak, radije fini vodobrusni IMHO)?! Kada sam mu spomenuo perolin tj Ivasol, frajer me otkantao da je to skupo i ne valja (fun fact: imao sam frenda kojem je ćaća radio u INAi u zlatnom dobu i donosio doma kante od 10L

). Mene samo zanima kako mašina prihvati te komadiće praška ako on to dobro ne ispere?
Sa autima nemam nekog iskustva osim sa Peglicom, dragi mali žgabucin. Troši i ne ide. Usput je trošila više ulja od benze. Oni očajni pluteni dihtunzi za poklopac ventila/glave i gumi gelenderi i prirubnice koje su pucale kao staklo ako mrvu brže pustiš kvačilo (ili bi provrtili, osovina bi pojela zubce).
Nakon jedno 10+ zamijenjenih prirubnica kupljenih u HR, zaletio se u Trst i kupio tamo neke naj-naj, više nikad nisu pukle. Dan danas se sjećam da ih je frajer izvadio iz drvene kutije.
A danas, samo hoću vozilo od točke A do točke B sa što manje problema. A za ostale govnarije su tu Borko i ostala YT ekipa.
BTW, najjače mi je bilo kada je onog Bentley-a ili kojeg već ''silikonirao'' jer je puštao vodu u bunkeru. Vrh, odgovarajuća metoda za odgovarajući auto, kao i prekidači sa Alija za Tuarega.
Ima on dobrih stvari koje radi, ali bome ima i fušeraja, tipa vraćanje hrđavih vida nazad i sličnih meni začuđujučih nebuloza koje sa tako skupim servisima i restauracijama ne smiju ići...