Citiraj:
Autor AC Thunder
Hmmm... TB ovaj auto mi opce ne lici na tebe, kad bi morao slozit psiho profil gledajuci sto vozis pomislio bih da imas bar preko 50 i 4 djece, da ti auti nisu vazni vec ono cisto zbog potrebe i kao toyota je najpouzdaniji auto i te penzionerske fore. Nekak, rano si poceo s tim dizelima karavanima, za mene nije cudno sto sam presao sa BMW-a na Senica ipak 36 kuka je na grbaci a tu je i voljena zenica i djete.
Sry, ali "ljubav prema autima u toyoti" to meni zvuci ko oksimoron, bar je toyota poznata ko i svi japanci po konfekciji iako u zadnje vrijeme se trude sa nekakvim personalitijem npr. toyota ajgo.
P.S. Daj pitaj tatu kako se planira obitelj da nemoras grist nokte svaki mjesec. Hoce li tvoja cura pomislit da je ova toyota neki znak za prosidbu?
P.P.S. I nemoj ovo shvatit kao provokaciji ili pljuvanje, ali ipak nekak mi prebrzo staris .
|
Sve stoji,ali ti kao i svi ostali koji nisu,morate shvatit da je auto
sluzbeni dakle sluzit ce za raznorazne sajmove u bologni itd...Dakle karavan je minimalac,i zna zatrebat za pokoju kutiju necega...Dakle auto od 8.30 ujutro do 19.30 navecer sluzi za posao,e sad...firma je moja i ja auto koristim i u privatne svrhe,bunker zbog psa takodjet potreban,skijanje,put neki i tako,uvijek treba bunkera...
Prerano starim?Ne slazem se,ali je cinjenica da sam malo ozbiljniji od gotovo svih vrsnjaka,pa i starijih,drustvo mi je pretezito starije i mnogi od njih spavaju tokom tjedna do 2 popodne,a ja iz navike ne mogu vise od 7.30,ne treba mi ni budilica...
Jebiga cuj,ciji si-takav si...Mene su samo malo ranije naucili "zivotu" i "pameti",ne zalim za time,dapace...ponosim se...Jer sam kao "pubic" bio huligan i dobro sam se "istreso" u tim godinama

@Someone je nabacio komentar "pun si love",nisam,samo firma dobro radi...
Inace,imam mali update

Jucer je auto imao 30km iza sebe,sada ima 344km : lol2 :