Danas na naplatnima u Županji naletio na mint bijelog fičeka s Austrijskim tablicama. Neka ženska ga vozila, reko hrabro
Nego za Štefanje sam išao za Vu, danas se vraćao. Dakle koliko suicidalnih, malomnih, poluretardiranih ljudi po cesti to nije normalno. I sve balkan ekipa u švapskom kolima austrijskih, švapskih i zlovensklih tablica.
Kod Popovače lik stane na zaustavnu i sa vozačeve strane čupa klinca van iz sjedalice, valjda da ide pišat.
Malo dalje oko Novske drugo tele stane na zaustavnu al ono na crtu i mrtav hladan otvori vrata da izađe van iako mu prilaze u traci dva auta. Dobro pa je lijeva bila prazna pa se imaš di maknut. Da je bio šleper mislim da bi ga potisak zraka elegantno vratio u auto.
Do županje još barem dva takva s piš pauzama u zaustavnoj.
Danas na naplatnima na ulazu u ZG, lik se stane doslovce na 20m od izlazne rampe za Fast ENC, ne znam kako ga nitko nije pogodio.
Kod rugvice drugo tele ide doslovno 80km/h u lijevoj i neće se peder maknut u desnu da ga jebeš. Kampira on i njegov čadžavi krampvagen u lijevoj 50km/h ispod ograničenja.
Veli žena da bi u takvim situacijama najradije imala neki gumb u autu za lansiranje raketa ko James Bond
Autor telefunken
Molim pomoć:
Passat 2013g, otišao je nekakav modul iza fara (starter od fara?). Nije žarulja jer je mehaničar promijenio i dapače ukazao da je starter tako što je lupkao po njemu i ovaj kad se ugrije ili nekako dođe sebi uspije upaliti far no nakon gašenja auta se ne pali tj. upali se random i ako se upali onda žmirka. Koliko sam vidio, to je nekakv modul odmah iza ležišta žarulje iza cijelog fara
E sad taj starter kaže da košta cca 150€ novi...
1. Jel tko zna o čemu pričam i ako da jel može link na taj dio da znam što tražim uopće?
2. Jel ima gdje jeftinije i jel se isplati kupiti neoriginalno ako je jeftinije?
|
OK, što je rekao, da li je krepao starter ili balast?
Xenon farovi imaju balast (koji služi kao pretvarač i stabilizator napona) i starter/ igniter koji samo daje inicijalni puls. Sad kod nekih vozila to dvoje je integrirano u jedan uređaj, kod nekih su odvojeni.
Ovo što ti opisuješ je više kao problem balasta pred izdisajem.
Imaš zamjenskih
ovdje ako ne želiš dat pare za original.