Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.12.2024., 06:06   #77785
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Piksa Pregled postova
Moj ima iste simptome. Gasi se ili upali ESP off. Dijagnostika baca grešku na senzoru dovoda goriva. Zapravo na dvije različite dijagnostike. Naručili me iza nove godine na servis. Složim i prodam odma, dosta mi je njegovih lampica.
Meni su dizne banana. Dellphi sustav se ljušti i nema tu pomoći. Fault by dizajn.

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Tak je, svaki trosi ulje, i od servisa do servisa mu je dovoljno ono sto ima u motoru a ne kanta ulja.
Kaj ti ono pise u knjizici vozila, normalna potrosnja ulja je 1L/1000km. Kad ne znas napravit motor da.
Jednom sam dolio ulja u koliko pet godina? DRAMA! Velim ti da taj isprdak od benzinca voziš kak treba i na autoputu ne bi tako dobro prolazio ko kada se vučeš 10kmh po gradu.

I to je sve vjerujem zbog 0W30. Eko standardi by eu uhljebi. Sada u 2025. ide 5W30 jer je auto van jamstva i ne moram više poštovati ono kaj proizvođač veli.

Citiraj:
Znam za tebe, jos jednog vozaca skode i par vozaca folcike.
Što bi reklo da vozači određenih proizvođaća imaju mozga, a neki nemaju.

Citiraj:
Klijo nebi na toj temp mogao ni upalit
Samo 3-4-5 puta grijače i ide to. Ok uz oblak dima i ogavno roktanje ali ide. Jedne godine je bilo -10 i baš je puhalo. Znam da sam isto tak 3-4 grijače morao paliti (kontakt) da bi zavergalo.
Hamm je offline   Reply With Quote