Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.12.2024., 11:38   #77777
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
To je jal Njegova čađara stoji na parkingu jer mu je žao koristiti radni auto za radne stvari i onda ispašta jadni klijo
Škoda je prefini auto da ga userem sa drvima ali opet za silu može. Svjestan si da tvoja igračka na batrije ima nosivost 400kg.

KARAVAN koji ima nosivost 400kg je totalno faličan auto.

Sada zamisli da trebaš prevesti četiri odrasla zdrava muškarca i prtljagu? Kaj bi ti auto javio? Please remove weight? Ili bi počeo pištati ko liftovi?

Citiraj:
Al nadasve taj motor (1.6 traktor) je odličan.... potrošač ulja....
Svaki motor troši ulje htio ti to ili ne. Jedno je ako se 90% vučeš po gradu 30km/h i dva puta godišnje se voziš max 120 po autocesti. Tada jasno da je potrošnja ulja manja. Jednom je javio da provjerim razinu ulja i to je to. Da toliko drobim toyotu koliko drobim škodu mislim da bi ti motor odavno bio na nekoj generalki.

Daj okači sliku kako su tu probušili armaturu u OVLAŠTENOM toyota servisu da ti stave prednje senzore.

Ovlašteni toyota servis nije u stanju provesti žice i postaviti button na za to predviđeno mjesto. Mislim da dačija valjda ima bolji support.

Citiraj:
Imat litru ulja u gepeku kao standardni dnevni setup
Siguran sam da to ima većina koja ima ICE automobile i voze se na dulje relacije. To je odgovorno. Netko ima litru ulja za nedaj bože, a neki starter.

Nekima auto nemre upaliti nako dva tjedna i tak.

Citiraj:
Sad će reć to je zato jer se vozi 220 po autocesti svaki dan pa nemre motor to izdržat
Max brzina je 200km/h. Papiri kažu 201 ali to nisam uspio.

Citiraj:
Autor Piksa Pregled postova

Sretan mi žićBo, a i vama forumske kolege.

Danas ga podigo, taman pod bor.

Ne zaboravite, umjereno po jelu i piću, treba još dosta toga obavit u budućnosti.
Odličan izbor. Oprema? Motor? Zadnja dobra škoda. 4. je žestoki fail, a ni 4,5 za sada ne obečava previše.
Hamm je offline   Reply With Quote