View Single Post
Staro 24.12.2024., 15:01   #21
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Ja sam imao takav slucaj. Dovezao lik sutu traktorom na pasnik ~100m iza moje basce i u povratku skuzio kameru. Doso kod mene na kapiju i pita dali sam ga snimio, reko jesam. Prijavit cu te policiji da si me neovlasteno snimio, nema problema - mozemo odmah. Mrs u mp3 i ode... sutradan gledam na kameri kako utovaruje nazad sutu na prikolicu, ni kamencic nije ostao. Ocito je preko noci bio savjetovan ili mu netko rekao kako stvari stoje.
Kmet se tebi prijeti, a šutu okolo istovaruje, majko mila koliko smo mi beskrupulozan i pokvaren narod, to nisu istine. Fakat s nekima/mnogima samo čizma djeluje.

Imao sam relativno sličnu situaciju prije par godina, ispred kuće na neurednu parcelu s ruševnom kućom, dva klošara, otac i sin očito, mislim da su sa susjednog kvarta, fino šutu istovaruju. Valjda su negdje u blizini nešto izvodili, ja odem do njih i kažem: nemojte to radit, a klinac bahati meni "jel to tvoje?", stari je srećom bio racionalniji. Reko pizda ti mat.... retardirana, odi sebi u svojoj ulici to istovaruj, zvao murju koja je stigla za 3,4 minute no ovi zgiljali, neobavljena posla. I da, naravno, vozili motor neregistrirani s prikolicom.

Isto prije par mjeseci, gradi se zgrada i vani na paleti nekakvo popločno kamenje, lik fino s autom si došao i utovaruje si to u gepek - a nije da je neki klošar i cigan, normalan auto i normalan lik, ne sad neki lombrozoid. Nevjerojatno što sve ljudi tu rade kad misle da ih nitko ne vidi, baš nacija kokošara, bijedno.

---
Vele za kamere, ispada da stoji ovo za privatno, no javne institucije i tijela vlasti i slično smiju snimati javne površine. Quod licet iovi, non licet bovi :-))

Zadnje izmijenjeno od: Miki9. 24.12.2024. u 15:07.
Miki9 je offline   Reply With Quote