Citiraj:
Autor silver_tip
Ja sam imao takav slucaj. Dovezao lik sutu traktorom na pasnik ~100m iza moje basce i u povratku skuzio kameru. Doso kod mene na kapiju i pita dali sam ga snimio, reko jesam. Prijavit cu te policiji da si me neovlasteno snimio, nema problema - mozemo odmah. Mrs u mp3 i ode... sutradan gledam na kameri kako utovaruje nazad sutu na prikolicu, ni kamencic nije ostao. Ocito je preko noci bio savjetovan ili mu netko rekao kako stvari stoje.
|
Kmet se tebi prijeti, a šutu okolo istovaruje, majko mila koliko smo mi beskrupulozan i pokvaren narod, to nisu istine. Fakat s nekima/mnogima samo čizma djeluje.
Imao sam relativno sličnu situaciju prije par godina, ispred kuće na neurednu parcelu s ruševnom kućom, dva klošara, otac i sin očito, mislim da su sa susjednog kvarta, fino šutu istovaruju. Valjda su negdje u blizini nešto izvodili, ja odem do njih i kažem: nemojte to radit, a klinac bahati meni "jel to tvoje?", stari je srećom bio racionalniji. Reko pizda ti mat.... retardirana, odi sebi u svojoj ulici to istovaruj, zvao murju koja je stigla za 3,4 minute no ovi zgiljali, neobavljena posla. I da, naravno, vozili motor neregistrirani s prikolicom.
Isto prije par mjeseci, gradi se zgrada i vani na paleti nekakvo popločno kamenje, lik fino s autom si došao i utovaruje si to u gepek - a nije da je neki klošar i cigan, normalan auto i normalan lik, ne sad neki lombrozoid. Nevjerojatno što sve ljudi tu rade kad misle da ih nitko ne vidi, baš nacija kokošara, bijedno.
---
Vele za kamere, ispada da stoji ovo za privatno, no javne institucije i tijela vlasti i slično smiju snimati javne površine. Quod licet iovi, non licet bovi :-))