View Single Post
Staro 23.12.2024., 19:34   #15
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Jel to znači da ova pametna zvona, tipa Ring, Blink, Arlo, Nest i sl., u HR ne smiješ imati jer bi snimile susjedovu kuću preko puta??

Kakve su to nebuloze? Kad se desi nekakva pizdarija, ovdje policija prvo po kvartu traži tko ima ta pametna zvona i pročešljaju te snimke.
gle, naravno da imaju koristi, barem se može vidjet događaj, ali pravno može biti veselo...
mislim da pametna zvona sa kamericama spadaju u kategoriju kao kamerice na vozilima, tj. uređjaji koji (kakti) ne snimaju stalno i ne drže snimak dugo vremena, ali ne drži me za riječ.

nit ne znam broja koliko puta su mi izuzeli snimak javne površine blizu objekta bez ikakvog problema, ali u par slučajeva je bil "inspektor/policajac-po-peesu" koji je napomenuo da bi trebalo malo podesiti kut snimanja kamere (naravno, evo danas zovemo radnu grupu da dođe podesiti), ali se svejedno zahvalio na ustupljenoj snimci.

Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 23.12.2024. u 19:40.
BSA<AK-47> je offline   Reply With Quote