View Single Post
Staro 21.12.2024., 17:03   #7348
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor tun3 Pregled postova
Ja si uzeo Edifier R1700BT na akciji u Ozoneu, limitirao sam se na 100€ i cijelo vrijeme su kao na "akciji" sa 120ak na 105€, naletili za nekih 85€ i ulovio priliku Meni zvuče poprilično dobro, ne znam bi li mogao naći nešto bolje za te novce.

Imao sam Presonus Eris 3.5 i krepali su nakon dvije godine, naletio na informacije da je masu ljudi imalo problema s njima, navodno trpaju stare kondenzatore. Otvorim ih i stvarno kondenzatori iz 2004, napuhani naravno zamijenio ih sve ali nije pomoglo, pa sam ih poklonio frendu koji ih je spojio na neko budget kinesko pojačalce i sretan je

Za razliku od Erisa ovi Edifieri imaju nešto basa, taman dovoljno, Erisima je to baš falilo. Sad kad čitam ovo od Ive Strojnice nadam se da neće i moji Edifieri za dvije godine krenut putem Presonusa...
Mojoj mami su isto otišli nešto prije 2 godine ali Thomann.de mi zamjenio i sada rade već nekih godinu dana i dalje. Mislio sam da je izoliran slučaj, desi se jebi ga, ali ovo što si napisao mi sada ne ulijeva povjerenje. Kod frenda isto rade već godinu dana valjda budu zdurali...

Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Hvala na preporuci za ovo. Imam relativno malo mjesta pa me muče gabariti (u biti samo dodatni poticaj da konačno maknem kramu ) ali zvuk koji izlazi iz ovoga je jednostavno sedam kopalja iznad klasičnih Logitech PC zvučnika, koji nisu kada gledaš niti toliko puno jeftiniji. Trebali bi biti max 1€ da ih ima smisla kupiti

https://www.links.hr/hr/zvucnici-log...-oem-100503129
Super da si zadovoljan ali uzimajući u obzir ovo gore čto je tun3 napisa, ne znam, razmisli možda da ih vratiš ako si unutar 14 dana. Ima sada sličnih Edifiera po sličnoj cijeni sigurno. Ali opet ako is ubo za 75€ isplati se i riskirati, možda nije toliko rasprostranjen slučaj.

Svakako ni jedni PC zvučnici nisu im ni sluga.
vlatko27 je offline   Reply With Quote