21.12.2024., 15:36
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor jean luc
Pa ja bih prvo probao sa smještajem i pozicioniranjem zvučnika. Ne košta ništa, osim tvog vremena, malo truda da prokljuviš najbolju opciju za tebe, i eventualno neki malo duži kabel, ako zatreba. Stalke pretpostavljam imaš.
Nakon toga, ako te i dalje kopka, promijenio bih Wiim pro za Ultra, koji ima fantastičan sub management, odnosno možeš odredit reznu frekvenciju iz njega, pa će Marantz i Dali raditi samo iznad nje. To će funkcionirati ako slušaš samo stream.
|
Igrao sam se sa pozicioniranjem zvucnika , bolje od tog sto je dobit ne mogu (naravno da su na stalcima). Wiim nebih mijenjao jer sam imao Wiim Amp i ne moze se mjeriti sa postojecim Marantzom bez obzira na bass management. Kao izvor Streaminga je dovoljan. Imao sam par dana na test Bluesound Node i iskreno preko optike nisam cuo nimalo razlike u zvuku. Smatram da iz postojece kombinacije nemogu dobiti vise nego sto daje i da bez mijenjanja zvucnika nece biti pomaka...naravno nebih isao na novo. Provjerit cu malo Bowerse.
|
|