Citiraj:
Autor RimtuTiTuki
Evo ja upravo kontaktirao support. Ponudili su mi da napravim upgrade na express delivery, pa da mi nakon što se isporuči sve naprave refund. Pristao sam i sad sve stiže za 10 dana  (npr. Prije toga je bilo nepoznato - laptop naručen 22.11., i još par drugih stvari sa baterijom)
|
Hvala na ovom postu

Nisam uopće skužio da mogu kontaktirat support jer sam na dashboardu imao samo Cancel i Re-Order, naime artikal naručen 5.11. je bio predviđen za isporuku 10.12. a onda je dolaskom tog datuma to odjednom postalo veljača 2025.
I naravno, ista priča, kontaktirao support, oni rekli da odaberem express delivery jer prvotno odabrana opcija vjerojatno ne dostavlja u HR i evo sad je novi datum početak siječnja. Šta je najgore ni veljača mi nije neki big deal, ali da nismo promjenili opciju dostave to ne bi došlo ni u veljači nego bi tada napisali travanj valjda

Čudi me da ovakvo nešto ne ide nekim automatizmom ili da dođe nekakav mail sellera ili nešto, nego se čeka moja akcija, ali ok. Sreća nije dar za Božić, tj. je, ali poklonio sam ga samom sebi pa mi ni datum dolaska ne znači previše...