Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.12.2024., 07:47   #77686
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Starter kupujem da budem in, da mi treba kak pričaš imao bi ga davnih dana u gepeku kao standardnu opremu (kao ti litru ulja u groblju od njemačkog dizela)

Radni pickup aka klijo
Octavia bi ti trebala biti radnO autO a ne šminka auto, klijo je trebao davnih dana bit u preši a za putovanja si trebao imati krstaricu.
Sve krivo amdo
Kupuješ ga jer znaš da postoji šansa da će te ta japanska kršina ostaviti na parkingu.

Svaki normalan vozač ima u gepeku litru ulja, a pogotovo kada se ne vučeš po autoputu 120 i smetaš drugima ko vi u hibidima. Da odrapiš u par sati na 170kmh zaribao bi ti motor na tom govnetu.

Pa nemam to troje jer sam sirotinja. Ako dobijem na EJ vjeruje mi da ću imati taj trojac samo ne znam koji ali vjerojatno F150, superb kombi i N30.

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Pa gle, mene je superkondić spasio par mjeseci nakon što sam ga kupio. Bezbrižno sam ga imao u bunkeru jer nema bateriju. Mogao sam upaliti auto u 21h navečer da dođem doma i onda ujutro opet da odem do Berena po novi kad se dućan otvori.

Ne bi baš držao bateriju po ljeti u autu po ovim temperaturama. Hvala. Bolje imati ispravan auto kak warg veli...održavajte aute.
Hamm je offline   Reply With Quote