Citiraj:
Autor Wolverine
Gle Noco sam preporučio jer smo ih svi mi tehničari koristili u firmi. Dok sam održavao car share flotu znao sam odradit i po desetak boostova dnevno. Nije me ni jednom izdao i svakom ću ga bez bada preporučit.
|
Mislim da nikome ovdje nije potreban uređaj koji će paliti 10 auta dnevno, tako da nema potrebe ni davati tolike pare, ali ako netko može i želi zašto ne.
Ima sigurno i još skupljih i profesionalnijih uređaja od nekoliko stotina eura, pa tko može...
Citiraj:
Ona igračkica s 300 peak ampera... ove male litrene mlince bude okrenulo no good luck na nekom većem dizelu.
|
Najgore što može biti je da ne upali auto, zasad nisam naletio na taj slučaj.
Citiraj:
I da, uletio si u raspravu oko bostanja auta preko kablova ko Marija Antoaneta. Uopće nije upitno da li je elegantnije i jednostavnije boostat auto preko boostera. To je jasno svakom s dva grama mozga. No kad nemaš booster,
|
S obzirom na jeftinu cijenu, svatko bi u gepeku trebao imati booster.
Citiraj:
korisno je znat kak ispravno boostat auto preko kablova, a to je upravo bio slučaj s kolegom tu pa je tako i započela ''rasprava''.
|
I na kraju nismo ni saznali što je ispravno jer eto svatko ima svoju teoriju oko toga.
Trebao bi valjda imati napisano na nekoliko A4 papira što je ispravno i kako se to radi na kojem autu.
Sa boosterom auto upali domaćica.