Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.12.2024., 05:57   #77647
nepalac
Registered User

Datum registracije: Feb 2022
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Gle Noco sam preporučio jer smo ih svi mi tehničari koristili u firmi. Dok sam održavao car share flotu znao sam odradit i po desetak boostova dnevno. Nije me ni jednom izdao i svakom ću ga bez bada preporučit.
Mislim da nikome ovdje nije potreban uređaj koji će paliti 10 auta dnevno, tako da nema potrebe ni davati tolike pare, ali ako netko može i želi zašto ne.
Ima sigurno i još skupljih i profesionalnijih uređaja od nekoliko stotina eura, pa tko može...

Citiraj:
Ona igračkica s 300 peak ampera... ove male litrene mlince bude okrenulo no good luck na nekom većem dizelu.
Najgore što može biti je da ne upali auto, zasad nisam naletio na taj slučaj.

Citiraj:
I da, uletio si u raspravu oko bostanja auta preko kablova ko Marija Antoaneta. Uopće nije upitno da li je elegantnije i jednostavnije boostat auto preko boostera. To je jasno svakom s dva grama mozga. No kad nemaš booster,
S obzirom na jeftinu cijenu, svatko bi u gepeku trebao imati booster.

Citiraj:
korisno je znat kak ispravno boostat auto preko kablova, a to je upravo bio slučaj s kolegom tu pa je tako i započela ''rasprava''.
I na kraju nismo ni saznali što je ispravno jer eto svatko ima svoju teoriju oko toga.
Trebao bi valjda imati napisano na nekoliko A4 papira što je ispravno i kako se to radi na kojem autu.
Sa boosterom auto upali domaćica.