View Single Post
Staro 11.03.2006., 22:00   #71
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
*glavobolja/izmorenost poslije cjelodnevne vožnje* Ispričavam se unaprijed za moguće greške, nepotpuna imena proizvoda i/li neprovjeravanje podataka.
Okej, da krenemo :
- AMD Opteron 165 ili Athlon 3800+ ak baš hoćeš dual core, inače bi rekao Opteron 144.
- Abit AN8 SLI/ona Asusica koju je Tomek spominjao/DFI LanParty Ultra D nF4
- PQI-ja sa UCCC čipovima više nema, uzmi OCZ-ovu DDR500 2x1 Gb memoriju (pogledaj u Linksu)
- Zahebi Seagate u SATA verziji, kupi Hitachi 250 Gb T7K250, 2 komada ako ti 250 Gb nije dosta
- Jel ti mene slušaš? Ako hoćeš CRT, 959 NF, a da ja sebi kupujem monitor za takvu konfiguraciju, kupio bi Samsung 970P ( i kupit ću si ga za svoju, ako Bog da). NA MONITORU SE NE ŠTEDI, ponavljam po treći put.
- ako ti se sviđa dotično kućište, uzmi ga. Ja bi si uzeo crnog Stackera ili Anteca 3000B.
- *sigh*, da se za sigurno zna da će pasti cijena te grafe, pala bi istog trenutka. Da si ja kupujem grafu, X800XL ili GTO2 bi mi bila dovoljna, X1800XL odlična, X1900XL savršena, X1800XT i X1900XT totalni overkill. Pogledaj moju 7800GT. Puno se igram, ali mi je i ona previše. Ako uzmeš 19" LCD, nativna reza je 1280 x nešto. 1600 rezu gledaj samo ako uzimaš veći LCD ili CRT.
- aleluja, prva stvar za koju se slažem. Iako ni Pioneer 110 nije loš.
- i MX500 je sasvim dovoljan, a duplo je jeftiniji. Vjeruj, nećeš osjetiti razliku.
- Ne, ne i ne. Tagan U22 su na akciji u Linksu. Kupi 480W model.
- tu ima većih stručnjaka na forumu, ali mislim da bi ti i Audigy 2 ZS bila dosta. Ponavljam, ako ti se stari bavi obradom zvuka, tu je više doma nego ja i valjda zna što mu treba.
- Dobri zvučnici, nema što. Po meni, malo overkill, ali opet, audio tehnika nije moja jača strana, ja se borim protiv zvuka.
Kad smo kod zvuka, ne vidim nigdje recimo Sonic Tower, VF700Cu za grafu, potenciometre, ventilatore...
Pogledaj što ti se sviđa od ponuđenog i ako želiš, napravi konfiguraciju po mojim prijedlozima i postaj koliko bi te onda ispalo.
Sky je offline