View Single Post
Staro 17.12.2024., 16:48   #652
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
@BladeRy sve super rečeno,nadodao bi još nepostojeći a-life koji ti izbaci par metara od tebe 3 bandita kao da si neki trainer u GTA san Andreasu upalio,onda dok se boris sa tim random spawnanim neprijateljima spawna 5m od tebe 4 snorka i tako već xy videna situacija, doslovno da joystick zakucam u zid.

Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk

Imao sam situaciju u misiji gdje sam pushao naprijed ocito prije nego sta sam trebao. Provirim iza kutije i gledam, sta se ovaj lik 1m ispred mene glitcha, well, bilo ih je 2 na istom mjestu jer ih tako spawna, kako sam prasio saigom u glavu tako su se drugi spawnali na istom mjestu, 21 metak sa drum mag saigom i 21 soldier ubijen na tom mjestu.

A glede Alifea, to tako nedostaje da je igra borderline prazna. Mozes slobodno trcat cestom do odredista, jedino ako je checkpoint mozda se nesto spawna.... i kad protrcis kroz ono "staklo" anomaliju da bleedas. Nema onog straha da ce nesto izletit iz mraka, samo trc naprijed. Meh

Sve skupa sam poginio 96 puta, od toga dosta sa tvrdoglavoscu i skakanjem kroz swamp. Mislim da mogu ovo preskocit da ne idem okolo, drowned, ma mogu, drowned, da probam drugi kut, drowned. Ok idem okolo.

Swamp zadnja misija, napadne me neka gadna velika zivotinja, svaki hit je knock down. Krepam par puta, fuck this, idem trcat naprijed do kuce, stojim u kuci i pucam u zvijer koja ocito moze da udje unutra, al posto misli da je vampir i nemoze da udje bez poziva tako i krepa. GREAT SUCSESS (u Borat naglasku), onda dodje emission i ubije me.

Nekad prezivim emission u kuci, ako se nedostatak krova moze zvat kucom bez problema, nekad u full pokrivenoj kuci sa podrumom cucim 2 kata ispod i poginem.

Imaju teleport tehnologiju i pitaj boga sta sve jos, al na glavi nose svjetiljku da izvadim vani kitu i tako hodam okolo, pola bi je bilo u mraku.

Bas sam gledao fileove sta je ekipa modala, pucanje, reloadanje, anomalije, dmg od ikoga itd, sve utjece na weapon durability. Neke misije su tako duge da sva oruzja budu jam party kad ti najvise treba.

BladeRy je offline   Reply With Quote