View Single Post
Staro 11.03.2006., 20:53   #2
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Ne znam rješenje za tvoj problem...mogu ti samo savjetovati reinstalaciju windowsa

Ali htio sam se samo osvrnuti na te "korisne" savjete za "ubrzavanje" windowsa...

Mislim da je totalna glupost. Svaka čast, oni koji doista znaju što rade i kako popraviti stvar, u redu...ali savjetovati totalno neupućene ljude da rade te stvari je u najmanju ruku neodgovorno.
Nadalje, svaki je kompjuter priča za sebe...slično, a različito. Dakle, ono što nekome "ubrza" stvar, drugome zagorča život do te mjere da poželi baciti kompjuter kroz prozor

Primjer...moj brat je poslušao te "savjete" i nakon toga mu je Pioneer 110 pržilica počela uništavati DVD-e. Bila je tek nekoliko dana stara, pa smo naravno odmah svalili krivnju na HG-spot i njihovu "škart" robu. Čak pomišljali i na flashanje firmwarea...
Srećom, brat se je sjetio da je prčkao po windowsima pa smo napravili frišku instalaciju windowsa i prža radi ko grom.

Dakle...takve stvari su prilično nezgodne. I meni se osobno čini da rade više štete nego koristi...
Preporučam moderatorima da uz takve "savjete" postave upozorenja (velika tiskana slova, Las Vegas style ) o mogućoj štetnosti istih.

Sorry na OT-u
Delta S4 je offline   Reply With Quote