Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.12.2024., 18:43   #77613
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Današnji epilog...došao majstor sa šlepom, veli ajmo prvo vidjeti, upalio ga iz prve sa svojim starterom. Veli baš me zanima kaj te hebe ali nije moj auto...reko kopaj kaj te volja. Gleda osigurače, OK, ištekoa "kompjuter" da nije kondezacija, nije, malo puhnuo i uštekao nazad. Skinuo jednu klemu da sve resetira i vratio nazad. Stavio ponovno starter upalio i nema više grešaka, sve radi.
Veli nemoj ga gasiti o odi za svaki slučaj kod majstora, dajem mu tringelt ne želi, odbija tri puta. Zovem mu šefa, hvalim ga ali ovog boli kifla..da, da, aj bok.
Odem u Breganu do majstora, ispitivao ga tri sata, veli dijagnostika vidi hrpu grešaka od nedavno i sve povezane sa padom napona. Testira alternator i veli 14.2 V i to je kao OK, ja nemam pojma. Testirao akumulator, star zericu manje od tri godine, veli ispravan. reko jel može biti poluispravan, veli on NE ili je ispravan ili je neispravan a ovaj je ispravan.
Vozio ga ponovno i na dijagnostiku i nema grešaka, nula. Pali i sve radi, nema ni jedne lampice upozorenja. Akumulator se navodno skroz napunio ZG- Bregana.
Reko nemam više povjerenja u ovaj auto, kaj dalje...veli ak se ponovi vrati se pa budemo mijenjali redom akumulator, pa kompjuter na reparaciju...ima majstor za 150 eura provjeri sve vodove, prelemi kaj treba i da garanciju.

Pitam koliko košta, veli ništa. kak ništa evo 50 eura za trud, jedva uzeo...
Tak da bumo vidli
Mladenxy je offline   Reply With Quote