View Single Post
Staro 16.12.2024., 18:22   #773
RainZG
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
a mogu ti samo reci na osnovi mog istrazivanja
za bazu sam uzeo CSL DD 5Nm, razlika izmedju 5Nm i 8Nm je samo u strujnom adapteru, razlika kod njih u to dvoje je 100€. Adaptera ima na aliexpresu(ne znam cijenu), ili uzmes 24V adapter meanwell rsp-200-24, kupis konektor u chipoteci/pc shopu i rijesis si to za 30€

Za pedale sam se odlucio za CSL Elite V2, a volan sam uzeo u startu onaj najjeftiniji P1 V2. Kako sam to uzeo dobio sam popust na cijeli bundle od 150€ pa me sve skupa ispalo 660,98€ sa postarinom.

Uz vaznu napomenu, ovaj volan sam uzeo jer sam od kolege forumasa uzeo F1 carbon volan, tako da sam P1 prodao odmah za 100€.

Kod frenda sam isprobao i McLaren GT3 volan, meni nikako ne pase taj volan, nezgrapan mi je, velik, rukohvati nezgrapni i imam osjecaj da je trom (300mm vs 270mm igra ulogu, tezina sa QR1 1280g vs 1200g F1 carbon)

Da sada kupujem sve bi uzeo isto jedino s obzirom da nema F1 carbon vise u ponudi isao bi na Formula v2.5 x.
Ali ja vozim samo GT aute pa takav volan ima smisla.

U suprotnom bi uzeo neki od volana iz clubsport linije.

E sad, da je budjet veci nego kada sam ovo kupovao onda bi samo bazu uzeo DD+, 15Nm, ostalo sve isto.

E i planiram upgrade na QR2 konektore, QR1 je dobar, ali u nekim situacijama (auti koji imaju tezi prednji kraj) dolazi do lupkanja izmedju osovine volana i QR1 na volanu.

edit: ako gledas za playstation onda si ogranicen na DD pro bazu(8Nm) ili DD+ od 15Nm

edit2:
Druga opcija, za veci budjet bi mi bio komplet od simmagica
Baza simmagic Alpha
Papucice P1000
Volan Neo ili Formula FX

Zadnje izmijenjeno od: RainZG. 16.12.2024. u 18:29.
RainZG je offline   Reply With Quote