16.12.2024., 11:30
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Lenovo Legion Go
Citiraj:
Autor Markos
Ja zaboravio na ovu temu hehe,uglavnom imam Legion go već par mjeseci,ja sam jako zadovoljan s njim,vrti sve živo od igrica,kontroleri odlični,ekran isto,rezolucija malo previsoka ali ajde,jedino imam zamjerku na bateriju,ali pošto je to prijenosna konzola nema tu previše pomoći,izdrži mi 2 sata u tipa Ghost of Tsushima,na Diablo 3 recimo 3 sata pošto ne poteže toliko snage,izrada cijelog uređaja je stvarno poštene kvalitete,niti jednom mi nije zaštekao i slično,ciljao sam prije na ally z1extreme ali ipak je kod mene presudio 8'8 inča ekran i odvojivi kontroleri
|
Reci mi koliko je velik taj ekran u odnosu na switch oled? Mislim da osjecaj, znam da je jedan 7 a drugi 8.8. Imam klinca koji ima switch oled ali pošto pretežito igra FC24 i FC25, grafika mu nije nešto i radije igra na PS4 )iako je grafika slicna) i uzeo bi PS5 zbog bolje grafike,a meni PS5 nije bas u igri jer trazim nesto prijenosno. Imam zapakirani ps5, gledam ga da ga prodam, Steam deck ne pokrece dosta igara ukljucujuci FC24/25 pa sam gledao rog ally i legion go. Vidim da je GO 8.8 sto je meni veliki plus ali mali ima 12 godina i ne znam bi li mu bilo preveliko. Plus je sto sve steam igre rade i moze se spojiti na TV po potrebi kao switch.
AKo gledamo ally vs legion, jesi li imao ally da mozes usporediti kvalitetu uređaja,bateriju i opcenito gaming na njima? Citam da ally zna stekati ako se duze igra zbog zagrijavanja ali ally x nema tih problema plus bolja baterija. Ako netko ima iskustva također može nesto nadodati, toliko izbora a zelim u kuci samo jednu konzolu za klinca i PC za sve nas ostale,a ne sve i svasta. Plus na steamu mogu cesto kupit igre na popustu npr trenutno je bundle fc24 i fc25 zajedno 50€. A steam deck ne pokrece ove dvije igre 
Zadnje izmijenjeno od: spawn. 17.12.2024. u 11:14.
|
|
|