Moji su doma doveli C3 bas do smrti, nije vise radio. Prvi simptoni su bili cudan zvuk usisavaca. Otvorim ga, onaj plavi nosac/rail od vrecice se s jednom nogicom nije oslanjao na kuciste usisavaca nego je propao unutra i kad zatvoris poklopac, ulaz vrecice nije bio centriran i sve je islo van vrecice mjesecima dok nije skroz krepao. Vrecica je bila potpuno prazna

Netko od mojih staraca je to valjda malo silovao. Filter motora je samo grubi filter, nista fensi, on je bio krcat. Svasta je jos proslo u motor i do filtera izlaznog zraka, najvise finija prasina.
Long story short, sa kompresorom smo ga ispuhali sa svih strana koliko smo mogli. Nismo ga otvarali. Proradio je nakon toga, eno ga vec oko pola godine veselo radi.
Ako imas mogucnost ispuhati motor na benzinskoj, go for it!
Od tri komada koje imamo, ovo je jedini put da sam vidio ovakav "propust" i slucaj.
Dan danas ne znam kako im je to uspjelo, nista nije (bilo) slomljeno, sve i dalje normalno nasjeda i klikce... Pada mi na pamet da iz nekog razloga nisu htjeli jace gurnuti vrecicu pa je ostala samo na pola umetnuta, poklopili poklopac, cijev udarila u plastiku na vrecici i nije mogla uci u rupu, stisnuli malo jace i popustila nogica od raila skupa s vrecicom i propalo unutra.
Nisam htio testirati teoriju da nesto ne polomim.