View Single Post
Staro 14.12.2024., 12:29   #642
Badboy
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Završio!

Tokom igre odabrao sam Ward ending, koji mi se čini najlogičniji obzirom na to što je Skiff htio od početka igre. Pogledao na jubitou i druge završetke, i onako bih rekao da dobrog kraja nema, svi su bad ending
Što se igre tiče, ostajem pri ocjeni s početka... klasična stalker igra koja će se svidjeti fanovima serijala, s istim manama i vrlinama koje krease orginal. Možda Zona nađe i nove poklonike koji su spremni preći preko bugova i problema s igrom ja ih doduše nisam imao puno.

Sama priča je mogla biti i bolja. Oni koji su pratili razvoj znaju da je priča bila mijenjana nakon izbijanja rata u ukrajini, pa je dijelom i zbog toga igra kasnila. U priči je trebala biti Rusija i FSB, imate na starijim trailerima i lika koji se na kraju nije niti pojavio u igri a trebao je biti FSB agent.
Peak priče je po meni s Faustom. Nakon toga igra psotaje malo zamorna i repetitivna sa skupljanjem gluposti po brojnim x labovima do samog kraja.
Što se likova tiče vjerojatno bi bilo bolje da su više pažnje posvetili razvoju novih likova i jače ih uključili u priču (Rchter je cool lik, moglo je biti bolje s više njegove uloge, Agatha je zanimljiv lik za možda neki treći nastavak za desetak godina ), a ne na ovakav način potrošiti stare junake iz Zone.
Ovako se čini da su devovi i ciljali fanove serijala i igru radili za njih, ali sve skupa malo to much života na staroj slavi.

Sve skupa 60ak sati igre ccca s time da nakon pola igre više i nisam baš side questove radio.
Ja zadovoljan! Da je moglo biti bolje, je defintivno. Ali ovo je jeidna igra koju sam u zadnje dvije godine odigrao, i zadovoljila je moja očekivanja.

Sad mali predah, onda ću loadati stare sejvove i probat druge završetke, a onda čekat neki dobar mod
Nek za ovo roknu gammu il lost alphu i bit ce top igra ...

Poslano sa mog 2203129G koristeći Tapatalk