Citiraj:
Autor jucca
Ekipa, dobio sam S24U, vec ima dva tjedna, stoji mi jos zapakiran, lijen sam prebaciti podatke 😁. Kako najbezbolnije prebaciti sve sa starog S22U. Kabel pretpostavljam? Takodjer, za bankarske aplikacije te Certillia i sl, cu morat do banke ponovno na aktivaciju?
BTW, koliko traziti za 2.5g star S22U, bez crtice....
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
|
Samo pokreni S24, kad te pita jel hoćeš prenesti podatke sa starog telefona - odabereš "android" i uputit će te da skineš SmartSwitch na starom.
Od tamo je vrlo jednostavno dalje, odabrat ćeš što sve želiš prenesti, mobiteli će se spojiti svojom wifi mrežom (a možeš i kablom, da) i prenese se sve, od aplikacija do postavki.
Prije koji dan sam istu akciju imao sa istim uređajima.
Banka i certilia - da, gotovo sigurno ćeš morati ponovno podešavati. Ako si u PBZ-u morat ćeš u banku, u Erste i Zabi možeš kroz staru aplikaciju dobiti ključeve za aktivaciju nove.
Većina drugih aplikacija mi je bila uredno prenešena i za divno čudo i ulogirana u dosta toga.
Whatsapp chatovi ti se neće prenesti, nego moraš (nakon transfera aplikacija) pokrenuti WA na starom, tamo u postavkama odabrati Transfer chats i onda ćeš skenirati QR kod i tu će krenuti prijenos WA historya. Jednostavno dosta, samo prati upute na ekranu.