Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.12.2024., 08:30   #77574
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Automobili

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Skidani km jesu problem pošto ne znaš kako je auto održavan u tom periodu.

Prije 2-3 tjedna osobno sam gledao benzinca 6 godina star, u cjenovnom razredu 8-9000eu, bilo mu je skinuto 100 000km, s 220 000km na 120 000km.

Radije bi da je imao račune održavnja do tih 220 000km koji bi bili na satu.

Naravno auto uvežen, promijenjeni satovi, naravno bio irazbijen naprijed, od iza, i stražnja desna bočna strana.
Solidno složen, za one koji se ne kuže u aute,nema šanse da bi išta skužili od navedenog

Zato i kazem, provjeriti sve sto se moze provjeriti, ostaviti nesto love u rezervi za nepredvidjene kvarove i ako se financijski poklapa zasto ne? Naravno, to nece napraviti netko tko se „ne kuzi“, ali mislim da nas je vecina na ovoj temi sposobna prepoznati usminkan grob od auta i okrenuti se na peti za 180 stupnjeva.
Ja bih prije izbjegavao auto sa 70kkm, odrzavan u ovlastenom kojem je ulje mijenjano dokumentirano svakih 30kkm nego odlicno odrzavan auto sa 200+kkm kojem je netko radio servise na svakih 10kkm i mijenjao potrosne dijelove cim dodju „do pola“ kao ja na svojim autima. Naravno, to treba znati prepoznati i nije za svakoga upustati se u takvo nesto jer previdi znaju biti poprilicno skupi.
WraGG je offline   Reply With Quote