View Single Post
Staro 12.12.2024., 22:42   #52
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
ovaj meme samo djelomično poentira.

Poentira po pitanju RT-a, koje je zadnjih pet godina donio samo probleme, tj. više problema nego koristi. Cijena igraćeg hardvera je došla do razine polovnog auta, krš od auta ali u voznom stanju
Osobno sam RT odhebao kupovinom nesposobne grafičke za isti tak da ga ne palim ni u tragovima, te ne dolazim ni u napast. Znam da grafa ne može pa čak ni ne isprobavam razlike...jednostavno ne postoji i živim sretno.
Upscaling je odlična stvar ako gejmate na velikom TV-u, kao i HDR. 4K uz upscaling je dostižan bez problema, stalker 2 je prva igra koju moram igrati na monitoru i 1440p zbog zahtjevnosti. HDR poboljšava iskustvo...boje su više izražene a kad netko uperi svjetiljku ili sl. moraš škiljiti jer ti peče oči poput pravog reflektora.
Sve to funkcionira savršeno jer ne sjediš ispred TV-a na pol metra...barem ja ne i mane koje vidiš na monitoru uz upscaling ne vidiš na TV-u. Meni puna šaka brade.
Frejm gen je doveden do jako visokog nivoa, čak i ovaj driverski afmf 2...opet pričam o TV-u...ako je isti HRR osjetiš odmah razliku između 60 i 120 fpsa.
Sve to produžuje aktualnost grafe...a ima igara koje izgledaju fenomenalno.
Mladenxy je offline   Reply With Quote