Citiraj:
Autor rak21
Ja sam kupio TV 11.11., zadnji mail kaže da je narudžba spremna za provjeru. Danas slao mail I kažu da čekaju 10ak radnih dana na soundbar pa će sve poslati. Upitao sam koji će biti datum na računu, posto imam 15 dana od kupovine da registriram Tv za 2+3 god. garancije. Ako bih izgubio dodatne 3 god garancije, otkazao bih kupnju.
|
Da kvotam sam sebe; TV još nije stigao, navodno ga je preuzela dostavna sluzba (Valens trans) 6.12. Zvao sam SD nekoliko puta, svaki puta isprike i kao neko "slanje požurnice" dostavljaču, zamoliti ce ih da mi se jave i sl. U međuvremenu sam isti TV mogao kupiti za 150E manje, kao i slican model za 250E manje. I dalje im na stranici stoji da je model TV-a na stanju, isporuka za 10 dana. Upozorenje svakome tko pomišli na kupovinu u navedenoj trgovini, moj novac vise nikad vidjeti neće.
Sad pomišljam da ga naručim iz HGSPOTA, zvao sam ih i šalju slijedeci dan od narudzbe.
Svašta mi pada na pamet; naručiti kod tih prevaranata iz SD-a 10 najvecih i najskupljih TV.a na različite adrese po HR i placanje gotovinom, pa neka se malo navozaju u oba smjera, mamuim.