View Single Post
Staro 12.12.2024., 10:40   #2961
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ja sam od prvog dana kada je m+ došao odlučio samo to raditi, jer koji puta imam 30 min, koji puta imam 3 sata itd.

Ono što me ubija je repetitivnost. Svake srijede, uzmi Vault, izvadi weekly questove, skači po zonama i napravi stvari, ode 3 sata cca.

I onda kreni raditi weekly, htio sam oraditi 8 komada tjedno 10+, ali to je gotovo nemoguće. I onda sam digao warriora, shamana, priesta, druida i mage-a na 80, ali nitko nije preko 610 ilvl jer nemam kad s njima m+ raditi.

I ta repetitivnost me počela ubijati ponovo, vidim da prođe par dana da ne upalim wow. Raid je ustvari ne samo bolji za gearanje nego za sve.

Ako radiš raid, dobivaš 626 iteme (Mythic raid). S tim imaš šansu da dobiješ iteme + vault puniš. VIdim da ekipa koja raida ima već 635+ ilvl, a ja mogu dobiti jedino iteme u vaultu koji su 623 pa mogu ići na 639. Znači 1 item tjedno, da dobijem sve, 12-13 tjedana, što je nemoguće za jednu sezonu.

EDIT: 11.0.7 će boostati Crestove u m+, ali opet, ništa veliko. 10+ će umjesto 12 dropati 16.
Mommistake je offline   Reply With Quote