Citiraj:
Autor v_pula
evo sada nakon 20min čekanja da mi spoje nekog agenta na chat dogovorio za 5min produženje opcija 6mj 1 eur...najprije su mi dali opciju 3mj a kada sam se pozvao na cjenik posebnih i proteklih ponuda prebacili na 6mj...sada čekam mail i potvrdu, a onda ćemo vidjeti što će pisati na računu
ako kome bude trebalo to se nalazi na str.20 zadnjeg cjenika od 01.11.2024. (bakar znači)
|
Meni je danas tek nakon 15 dana od prvog 'dogovora' došla obavijest na mail da potvrdim ugovor (al ajde, sinoć sam tražio izmjene, na što sam dobio šturi odgovor da će se netko danas javit na mail). Otvorim mail tek toliko da pregledam, i vidim da ništa od onog što sam jučer dodatno dogovarao (sancta domenica bon+barem 6mj po 1euro), nema na ovom ugovoru koji nude. Odem na chat, kaže ajde, može se dodat sancta od 50€

. Reko jel me pravite glupim or what. U cjeniku posebnih ponuda, koji sam im odmah linkao, stoji sancta od 140€ i 6mj po 1 euro može ići, ili 9mj po 1euro za pojedina područja. Muk je bio preko pol sata na chatu, da bi se promjenila persona s kojom se dopisujem, zatražila osobne podatke, i rekla samo - podaci i zahtjev su proslijeđeni kolegama u drugi odjel. Chat end.

A već sam dobio obavijest da je nova oprema na putu prema meni

(jer sam tražio novi prijemnik između ostalog), a ja ugovor nisam prihvatio. Dakle opremu su poslali debelo unaprijed, i sad me veslaju da prihvatim daleko manju ponudu.... Koje je to ciganjenje postalo, ne vjerujem