View Single Post
Staro 11.12.2024., 20:06   #4386
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
Znaci taj AI je toliko usteda donio vs "lose je ispalo".
Mislim da je fer tradeoff. Zamisli cijeli dan organizirat fotosession radi jedne akcije ducana. Ja ne bi. A bavim se time i AI mi otima posao
Mogli su staviti postojece, reprezentativne slike trgovine, i u Paintu napisati "posebna ponuda" ili koji vec kurac, da ne kazem nedajboze da su se Fotošopa latili.

Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Ovo s AI fotkom, ne znam hoće li ubuduće biti takvih "ušteda", ali mislim da bi jedan Links, s obzirom na reputaciju, trebao i mogao i bolje.
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Koju to točno reputaciju?
Specijalizirana trgovina sa 150+ ljudi, 40M prihoda i skoro 25 godina na trzistu.

Kako rekoh, ovo mi je bas upalo u oko jer sam donekle relativno upleten u generativni AI, a ovaj gaf (zaboga, mogli su barem uzeti malo Fotošopa i u 5 minuta popraviti slike) je bas onako... luzerski. Jer onako, ta prica je prosla neki proces, netko je vidio te slike i rekao "jebote, kak je ovo kul kad je nepismeno i ocito (de)generativno, idemo s time na naslovnicu!".

Makar, s druge strane, kada se (pri)sjetim kakav su kadar pompozno najavljivali kao menadzerska pojacanja, eh...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote