View Single Post
Staro 11.12.2024., 17:46   #39
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Današnji gaymeri i timejdžeri ni neznaju nit mogu shvatiti kako se u naše doba svake godine dizala ljestvica novih dostignuća u grafici i izgledu igara.

Usporedi igre iz tipa 1996. il 1997. i 2000.
i usporedi 2014. i 2024. nema šanse da će neka igra 10g kasnije djelovat da padneš na guzicu u odnosu na 2014.

Ono što je po meni polje gdje nerazumljivo nema nikakvog pomaka, čak štoviše, došlo je do regresije, je interaktivnost prema stvarima i okolišu.
Pa jebate, u 2. polovici 90ih si imao igre gdje si mogao lomit stolice, prozore, kante itd. čak u build engineu a kasnije u normalnim 3d engineima, a gledam sad resident evil remakeove, osim onih tipa eksplodirajućih bačvi, ništa.

Druga stvar isto lacking, nestajanje mrtvih enemya - pa još davni doom je postavio standard koliko je ubercool da nakon prolaska nivoa posvuda su leševi monstera, imaš osjećaj da si nešto odigrao, ovak ispada sve neka fikcija i fatamorgana.
Ja bi da sam "developer" bi smanjio grafiku i efekte za 10g. no išao na max interaktivnost i količinu iste, pa čak i do razine revolucionarnog i nikad previše razvijenog dalje red factiona.
Miki9 je offline   Reply With Quote