Citiraj:
Autor nepalac
Sad bi ti živio u betonskom velegradu sa 2 milijuna auta i htjeo udisati čist planinski zrak, lol.
Neki stvarno imaju genijalne prohtjeve. 
|
Zasto bi to bilo nerealno? Ok ne bas da bi se udisao planinski zrak ali mislim da je svima drazi cisci zrak nego ono sto se dogada u nekim indijskim i kineskim gradovima (a za bivse Juge je bilo i kod nas). Pa iskreno kolko bas nisam za elektro kad sam ja u pitanju jer vecinom vozim auto na duze staze ali za grad su mali elektro auteki super ideja pogotovo u kombinaciji sa rentanjem jer ako veliki grad ima relativno dobro poslozen javni gradski prijevoz to sljaka odlicno. Za voznju po gradu Elektro sa malim baterijama itekako ima smisla i sa financijske i ekoloske strane medalje. Naravno - pretpostavka je i da se ostali gradski izvori zagadenja (industrija) takoder saniraju i moderniziraju koliko je to moguce jer su auti ionako samo kap u moru. To da su se ljudi toliko uljenili da po burek u ducan koji je 10 minuta pjesice moraju autom je drugi par rukava.