Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.12.2024., 08:03   #77503
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Sad bi ti živio u betonskom velegradu sa 2 milijuna auta i htjeo udisati čist planinski zrak, lol.
Neki stvarno imaju genijalne prohtjeve.

Zasto bi to bilo nerealno? Ok ne bas da bi se udisao planinski zrak ali mislim da je svima drazi cisci zrak nego ono sto se dogada u nekim indijskim i kineskim gradovima (a za bivse Juge je bilo i kod nas). Pa iskreno kolko bas nisam za elektro kad sam ja u pitanju jer vecinom vozim auto na duze staze ali za grad su mali elektro auteki super ideja pogotovo u kombinaciji sa rentanjem jer ako veliki grad ima relativno dobro poslozen javni gradski prijevoz to sljaka odlicno. Za voznju po gradu Elektro sa malim baterijama itekako ima smisla i sa financijske i ekoloske strane medalje. Naravno - pretpostavka je i da se ostali gradski izvori zagadenja (industrija) takoder saniraju i moderniziraju koliko je to moguce jer su auti ionako samo kap u moru. To da su se ljudi toliko uljenili da po burek u ducan koji je 10 minuta pjesice moraju autom je drugi par rukava.