Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.12.2024., 21:08   #77462
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
ROFL

Dakle nema jebene teorije da bi po zimi i kiši tak vozio klinca u vrtić/školu. A i da, vidim izgledaju baš ko da evo nakon kaj odbace klinca u školu idu na drugi kraj grada nekom poljepit dvajest kvadrata pločica ili razvuč neki videonadzor ili slično.

NHF ali ne rade svi u uredu na pol čuke od kuće, a i kako sam rekao znao sam ranije ić bajkom na posao, nije baš i da mi se da doć na posao onak fino usaftan znojem

Jasno, ima ekipe kojoj to paše, koja može tak odbacit klinca pa produžit dalje. No mnogi ne mogu, pogotovo ne u ZG.
Stvar navike.

Susjed je odvjetnik. Ima ovakav s treće slike. Otfura dvoje djece u školu i produži na posao u centar grada. Svaki dan, cijele godine. Vani pljušti, ja ga iz auta gledam ko da je lud.
Ima robu za posao sa sobom, a vozi u komotnoj biciklističkoj opremi. Otušira se u firmi i komotno odradi dan.

Svi ti bicikli su s električnim motorom jer nema boga da bi to istjerao uzbrdo

Meni je to SF, ali eto, biciklistička kultura je ovdje skroz drukčija.

Nego, ajmo malo komedije

Od svih dana, cura mi je za rođendan potrefila uzeti vožnju na dan kad kroz zemlju prolazi jedna od najvećih oluja.

Ukratko, Daytona Milton Keynes. Staza na kojoj redovno voze i F1 vozači

Uzela mi je najjači kart, DMAX. 0-100 km/h za manje od 5 sekundi, max brzina 112 km/h. Zvijer od karta.
Problem: kiša i vjetar

10 minuta kvalifikacija i 40 minuta utrke

Rezultat: samo 18 sekundi sporiji od Alexa Albona i 11 od Martina Brundlea

Složio sam kratki blooper reel

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 07.12.2024. u 21:26.
1v@n je offline   Reply With Quote