Jebote tam 90ih smo se ko klinci vozili bajkovima po nogostupu jer nam nije na pamet palo sić na kolnik pa nikom nisi smetao nit je itko protestirao. Znao sam komplet Maksimirsku i Vlašku proč bajkom po nogostupu bez da bi itko riječ rekao.
Zvonce tak jasno nisam ni imao na bajku
Vezano za promet kroz centar, jebiga tak je to kad sa istoka na zapad ideš zelenim valom pa na Ilicu. Kak će drugačije ekipa koja tamo živi.
A i netko je spomenuo razvažanje klinaca u vrtić. Ček kaj bi prvo trebao odvest javnim prijevozom klinca u vrtić, pa se istim vratit doma po auto da odem na posao ili?
Živio sam dosta godina u
gradu koji ima fakat razvijenu mrežu biciklističkih staza, čak sam i neko vrijeme išao bajkom na posao. I to samo zato jer im busevi imaju
stalke za bajk pa ako ti se ne da pedalirat u brdo fino bajk na bus i odeš par stanica.
Vjerujte mi, ZG je desetljećima od toga. Što infrastrukturom, što mindsetom.
Citiraj:
Autor Juice
Za sad prolazi, no neke su priče da će od iduće godine krenut stroži uvjeti i da će provjevarat DPF, EGR i još štošta. Sad jesu to samo priče ili će bit nešto od tog ne znam.
|
Čekam taj dan kako ozebli sunce. A kad jednom svane, pravac prva STP, gro kokica i gledat ekipu kak se pjeni kad im DPF off/EGR off roktave čadžare od reda počnu padat ko kruške.

Ali sumnjam da ću to dočekat.