I treba forsirat bajk staze, na koji način bi ljudi trebali bicklirat ako nemaju di?
Sa ljudima? Ma lol, na svakom nogostupu di je ta kombinacija uvijek u razmaku od 100m ljudi hodaju po toj stazi i ljute se kad zvoniš, i još bi trebali pazit na njih i vozit se 5km/h na sat? Koja je svrha bicikla onda?
Treba fino sve te centrovske trake koje su za početak preuske da budu dvije, odjebat na način da postoji 1 traka za aute puno šira od jedne postojeće i druga široka za bajkove, i tako cijeli grad. Kad bude čepina dovoljno velika da ekipa popizdi i prestane vozit auto do dućana koji mu je 100 m dalje onda bude bolje. Do tad je sve ovo kurac.
Kad slušam kad mi poslovni partner priča kako je u uređenom gradu složena prometna biciklistička infrastruktura i kad vidim svoj primjer di ja nemrem do centra doć po biciklističkim staza od svoje kuće riga mi se.
Da ne idem toliko daleko da velim da treba napravit zabranu gradnje ako prometna infrastruktura i zelenilo to ne prati neću ni počinjat jer će bit teški rage...
Nisu problem stupići, oni su samo rezultat prometne nekulture u Zgu i Hr općenito.