Citiraj:
Autor Pupo
Vozio se zadnjih par dana intenzivno s uberom, s tim tvojim tzv kvazitaksistima.
Ni jedan problem, svi me uredno dovezli, kulturno pozdravili, s nekima sam i popričao. Skoro svi voze Dače, tu i tamo koja Kia Niro ili nešto treće.
Znači u one "prave" taksije kako ih ti nazivaš, mečke okce i slične, nebi nikad sjeo, taman išao pješke.
|
Jebiga onda sam samo ja ocito magnet za takva sranja jer evo samo danas za primjer.
Na putu na posao, silazim sa mosta prema rotoru u zaprudu, skroz desna traka, uredno vozim svojom trakom i skrecem desno na av Du da bi lik koji prolazi kroz kruzni sjekao trake, uletava mi preko pune linije i trubi da on ima prednost jer hoce na benzinsku tam skrenut.
Dolazim do Arene, tam kod kauflanda skrecem lijevo prema Karlovackoj, lik mrtav hladan stane usred krizanja da pusti zenskicu van iz auta. Parkinga ko dreka okolo al ne, stani ti u krizanju.
Povrtak doma, lik bijela 308ica, iz srednje na av Du hoce skrenut lijevo na semaforu na Kajzericu, blokira promet, ekipa mu trubi. Al kaj, zakaj bi on ko ostalih 20ak ljudi stajao u redu u traci za lijevo.
Pa blok dalje iduci, crna BMW jedinica, vozi ok izuzev cinjenice da ni sam ne zna bi li se vozio srrdnjom ili krajnjom lijevom trakom pa vozi malo jrdnu, malo drugu, malo po obje, a i radi mu samo straznja desna pozicija i straznja lijeva stop lampa.
E da, i lik stane na kriznom u zaprudu odma nakon semafora jer majstor ne zna da ima prednost.
Mislim, kuzim, ne znas grad, al jebote zivot, bar osnove nauci.