Citiraj:
Autor Bubba
Hahahahhahahahahahahahahahahahahahhahaha!
Ovo je kombinacija mitomanije i Mandela efekta. Dobro da nisi rekao da su ove danasnje djevojke razvratne drolje koje se kurvaju za 5 dolara na SamoVentilatori.com dok si nekada mogao naci fine zagrebacke dame po Gajevoj i Marulicevom koje dok bi citirala Jesenjina dok bi ti drkala za 500 starih dinara.
Jer nekada su taksisti, uz uvijek castne izuzetne, bili kartelski sitni kriminalci, dileri droge, svodnici i šahisti. Danas su ih izgurali stranci upitnih vozackih vjestina i nerijetko nekompatibilne kulture uz benefit nemjerljivo manjih cijena. Prije skoro 20 godina, uz to da je gorivo bilo oko 5 kuna, bi me smutljivac u raspadnutom Genšeru odveo sa stajalista kod Sheratona do okretista na Crnomercu za 100 kuna. Sada to isto uz ~60% inflacije od tada napravi Rađeš, ako se tako uopce zove, u raspaloj Daći za 5 eura.
|
Ha gle, u doba kad je stari razmišljao da ode u taksiste, fala irudu da nije, nisi sam tak mogao otvorit pička_materina.jdoo i razvažat pijanu ekipu po gradu u kojem ne znaš nabrojat ni tri glavna mosta prek save.
Ovo danas je jebena katastrofa. Ne znam čega se moram više pazit na cesti, kvazitaksista ili volt/bolt kamikaza na rentanim skuterima.
Vezano za ''dame po Gajveoj'' jebat ga, nikad nisam imao potrebe za takvim ''damama'' pa ne bi znao kakve su bile. Kao što ni danas nemam potrebu provjeravat kakve su današnje cure