View Single Post
Staro 04.12.2024., 16:16   #1028
ramzes003
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2020
Trenutno koristim DuneHD Homatics Box R 4K Plus i nakon ovih svih boxova koje sam koristio meni je osobno najbolji do sada. Pogotovo sa zasebnim DuneHD Media Centar OS koji je integrirani kao zasebni virtualni konteinjer software unutar AndroidTV OS koji pogoni bilo koji postojeći format npr. preko externog hdd, ssd, usb, a zahvaljujući jakom hardweru boxa nema problema reproducirati bilo što. Taj DuneHD Media Centar se inače koristi na njihovim (pre)skupim DunaHD media playerima.
Google Chromecast Google TV 4K sam koristil jedno 6 mjeseci i mogu reći također da je jedan od boljih AndroidTV boxova za sve legalne i ilegalne streaming servise i ako nisu potrebni dodatni utori za digital audio, LAN i USB. Dao sam ga kćerki i kod nje već skoro godinu dana radi svaki dan kao vurica.

Baš čitam na drugom forumu da nema podrške MAX TV za Amazon Fire sticka ali se u HT kunu da će riješiti tu podršku. Pitanje je samo kojeg mjeseca (ili godine). Jedino ako se može vanjsko instalirati ali ga nemam pa ne mogu isprobati.

Zadnje izmijenjeno od: ramzes003. 04.12.2024. u 16:23.
ramzes003 je offline   Reply With Quote