Citiraj:
Autor tonini
Google, chrome itd. Međutim sad je problem što ne mogu sa google računa skiniti slike, osobne podatke, bilješke na keepu itd. Di sam zabuca nemam poima!
|
Gdje ih želiš skinuti, ne razumijem pitanje. Lokalno na uređaj ili ?
Citiraj:
Autor spawn
Apple ios ne dozovoljava prebacivanje google podataka. Ako zelis google na iosu, imas gmail, youtube,google photos i nativnu apple mail aplikaciju s kojom mozes importirati google imenik ali ako maknes mail iz nativne aplikacije onda nestanu i konktakti. Meni je super sto ios ne da previse googleu da cacka po iosu. Ako ne zelis gmail ali zelis kontakte, ekstraktaj ih iz gmaila u vcf i importiraj u telefon pomocu 3utools. Taj app na windowsim mozes probati i za transfer svega sa androida, mozda uspijes ali generalno nije dobro prebacivati sve jer ces vjerojatno imati problem sa trosenjem baterije. Napravi sve rucno malo pomalo sa raznim appovima i mobitel ce ti raditi kako treba.
|
Ovo s kontaktima nemora raditi. Ja nemam mail u nativnoj app niti sam je ikad koristio, i imam sve google kontakte. Ako ode na Postavke - Aplikacije - Kontakti - računi kontakata - dodaj račun može dodati google acc i povuče mu uredno kontakte. nakon toga klikne na taj svoj gmail račun i unutra ima mail, kontakti, kalendari, bilješke. Odznači mail i to je to, ovo je otprilike to :
https://www.youtube.com/watch?v=5prVGIx7Ay8 .
Viber nemože prebaciti, whatsapp može.