View Single Post
Staro 01.12.2024., 10:28   #6504
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor tonini Pregled postova
Google, chrome itd. Međutim sad je problem što ne mogu sa google računa skiniti slike, osobne podatke, bilješke na keepu itd. Di sam zabuca nemam poima!

Gdje ih želiš skinuti, ne razumijem pitanje. Lokalno na uređaj ili ?

Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Apple ios ne dozovoljava prebacivanje google podataka. Ako zelis google na iosu, imas gmail, youtube,google photos i nativnu apple mail aplikaciju s kojom mozes importirati google imenik ali ako maknes mail iz nativne aplikacije onda nestanu i konktakti. Meni je super sto ios ne da previse googleu da cacka po iosu. Ako ne zelis gmail ali zelis kontakte, ekstraktaj ih iz gmaila u vcf i importiraj u telefon pomocu 3utools. Taj app na windowsim mozes probati i za transfer svega sa androida, mozda uspijes ali generalno nije dobro prebacivati sve jer ces vjerojatno imati problem sa trosenjem baterije. Napravi sve rucno malo pomalo sa raznim appovima i mobitel ce ti raditi kako treba.

Ovo s kontaktima nemora raditi. Ja nemam mail u nativnoj app niti sam je ikad koristio, i imam sve google kontakte. Ako ode na Postavke - Aplikacije - Kontakti - računi kontakata - dodaj račun može dodati google acc i povuče mu uredno kontakte. nakon toga klikne na taj svoj gmail račun i unutra ima mail, kontakti, kalendari, bilješke. Odznači mail i to je to, ovo je otprilike to : https://www.youtube.com/watch?v=5prVGIx7Ay8 .
Viber nemože prebaciti, whatsapp može.