Citiraj:
Autor rokoko
ne pretjerujem, pixel radi average fotke ali bar uhvati po noci i djecu u pokretu slike koje su upotrebljive, kao sto sam naveo u prvom postu. ova kvazi AI smece kamera je losija od LG G4 koji je izasao 2015.
|
Ovdje bi se složio sa kolegom za dio s djecom, pa i u najmanjem pokretu u zatvorenom prostoru nema šanse slikati. Inače sama camera app mi je nekako pružila sluggish - trzavo iskustvo, mislim da je dosta sranja tu nabacano što je previše za SD gen 3. Po noći zna preeksponirati crne i nebo pa izađe loša slika. Međutim taj mob novi u verziji 12/512 košta 340€ (Mobileshop a Honor ima global jamstvo) i teško je naći mob koji ima sve tri dobro zaokružene kamere. Po danu svaki modul dava odlične slike sa dobrim DR iako možda malo prenaglašava boje da bude atraktivnije. Mene je negativno šokirala zaštita ekrana, koja je nikakva, moj se izgleda ostrugao prilikom stavljanja u džep, možda od kovanicu ili sl, ni sam neznam ni kad ni kako...
Evo par noćnih slika:
Sad sam uzeo za probu Nubiu Focus Pro 5G, mene je taj mob pozitivno šokirao što sve dava za 200€.
U zatvorenom, djecu u pokretu slikava bez problema, bolji od Honora 200, Nothing 2a, A54, Magic 6 Lite i Norda 3 (zadnji midrangeri koje sam imao) pa čak i od Matea 50 Pro.
IPS ekran odličan, odmor za oči, Unisoc SOC po čmarcima u rangu SD 6 gen1 (od ovog ima dosta jači GPU) ili Dimensity 7050 ali u radu para jači i od SD gen3 u Honoru 200, moguće dobro optimiziran software Nubie...
U paketu screen protector, maska, punjač i slušalice...

Prilažem i par noćnih slika Nubie, ja prezadovoljan: