crvena oružja uzmeš i napraviš unload municije/skineš nadogradnje na oružju i zatim drop na pod.. kao da nikad stalkera niste igrali

.. pobiješ cijelu bazu i onda krece lootanje, kad pobacaš jedno 15 crvenih kalaša iz inventorya na hrpu a prije toga si im pokupio municiju tako da možeš dalje znaš da si napravio dobar po'so u zoni.. samo jebeni ESC moraš stiskat za izać iz inventorya.. F R F tipke nek ubace
u prvih par sati imam i snajper i sasvim dobar inventory za dalje, čekam patch.. uzeo sam taman Skifov pištolj s prigušivačem (premda već imam pištolj s prigušivačem, negdje ga našao putem) i trebam u onaj laboratory ući sa šifrom 2605 čini mi se
jedva čekam vratit se nazad i poskidat ih sve s kalašem (jer je stealth za kurac), uzet im metke s oružja a da mi pritom ne trza
najveća zamjerka je što po defaultu nisu lean Q i E.. kad sam krenio igrat, nisam pregledao keyboard settings i lupim Q da izvirim a on se ubode iglom.. jbt ako su već ubacili lean nek bude upotrebljiv.. medkit i bandage su na X i C.. Y je bindan za neku glupost i ne može se iskoristit za nista
Citiraj:
Autor Promo
|
zašto na lika ideš sa dvocijevkom iza zida a on stoji 20m od tebe? izviriš iza zida s pištoljem i ideš na headshot.. u Stalkeru često imaju armor protivnici pa ako nemaš armor penetration metke jebao si ježa.. zato su tu lean Q i E.. pištolj je zlato ovdje jer je precizan i imaš lean.. padaju ko muhe kad ih opališ u glavu s pištoljem
i zadnje kad si skočio s krova kuće visina 10m i zaginio, to ne prolazi u stalkeru