View Single Post
Staro 28.11.2024., 21:07   #1562
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
kolega mi dao Lenovo slim 3 15amn8 laptop da mu instaliram windowse.. skinem media creation tool za win 11 i uđem u BIOS da vidim šta ima tamo.. kad ono woke BIOS, sve nešto retardirano unutra.. krenem instalirat windowse op, na dijelu za postavke nema drivera za wlan karticu a svi znamo da ti samo internet treba pri instalaciji.. a ništ, iskopčam usb odem na drugi komp i skinem drivere za wlan, vratim usb na laptop i skuzim istog trena da sam skinio setup drivera a meni trebaju .inf fajlovi jel.. vracaj se na drugi komp, trazi .inf fajlove, vratim se na laptop i rijesim wlan..
krene skidat update kad ono opet woke skidanje updatea, gdje mi nudi da surfam valovima dok on to skida jbt led.. stvarno su ga pretjerali s tim šarenilom pri instalaciji, ni ne mogu windowse shvatit ozbiljno..
win XP instalacija izgleda kao bsod, da te drzi na trncima cijelo vrijeme ae

edit: nemoš instalirat bez MS accounta ako odeš na personal use? pa ja ću se raniti.. odeš na work/school use, pa other sign-in options pa na domain name? nisam imao potrebe windowse instalirati dosta dugo, hvala ti bože.. ovo je užas u šta se pretvorilo

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 28.11.2024. u 21:17.
John Creasy je offline   Reply With Quote