View Single Post
Staro 28.11.2024., 10:22   #577
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Dakle, ja sam oduševljen.

Sve je tu, atmosfera, grafika, igrivost...sve. Čak i bugovi, a svaki pravi stalker zna da je igrati Stalker bez bugova kao i piti pivo bez alkohola.

Što se tiče cijena i degradacije oklopa/oružja, ne znam u čemu je problem. Igram na normal, stash mi je pun svega, love imam dovoljno, ne popravljam oklop već mijenjam kad nađem bolji, oružja povremeno mijenjam (iako najviše koristim kalaš s optikom i Skifov pištolj s prigušivačem), teglim tonu stvari do trgovca i prodajem budzašto.
Kupovati od trgovca? Poboljšavati običan entry level/mid tier oklop? Ni u ludilu. Pare se čuvaju za exoskelet, noćnu optiku i dobru multipraktik 5,56 pljucu / automatsku sačmaricu.

I da, ime igre je Stalker. One sekunde kad se nađeš u fer borbi si zeznuo taktiku, neprijatelji se rješavaju iz prikrajka i daljine. Onaj tko je igrao Narodnaya Solyenka / Stalkersoup zna što je oskudica, ovdje opreme ima na bacanje ako se samo malo istražuje.

Eh, da, i svaki zaklon nije zaklon. Jedini pravi zaklon je beton i cigla, sve ostalo meci mogu probušiti, kao i u pravom životu.
Garro je offline   Reply With Quote